Publiek Debat-Toekomst Maashavenkades

    Dinsdag 2 juli vond op uitnodiging van Vitibuck Architects en G-Routes een debat over de toekomst van de Maashavenkades Charlois plaats in de leegstaande Aerospace Bosman loodsen aan de kade. Het initiatief werd door de aanwezigen omarmd en gezien als een begin voor toekomstige ontwikkelingen aan de Maashaven.

    Kansen voor Charlois

    Door Charlois weer met de Maashaven te verbinden ontstaan nieuwe kansen voor de wijk. Dit thema leeft volop onder wijkbewoners, ondernemers en bestuurders. Dat bleek tijdens het druk bezochte debat over de toekomst van de Maashavenkades in Charlois dat dinsdag 2 juli op uitnodiging van Vitibuck Architects en G-Routes plaatsvond in de leegstaande Aerospace Bosman loodsen aan de kade.

    Het publiek debat is de afsluiting van de eerste fase van het ontwerpend onderzoek Charlois aan het Water. Tijdens het debat is de Actiekalender ‘Een jaar lang – Charlois aan het Water’ overhandigd aan wethouder Karakus met daarin 12 actiepunten voor de toekomst van de Maashavenkades Charlois. Het initiatief werd door de aanwezige bewoners, ondernemers, bedrijven en beleidsmakers omarmd en gezien als een begin voor toekomstige ontwikkelingen aan de Maashaven.